Ny titel

Hjärtan på tråd
Antal sidor: 289
Illustrerad: Nej
ISBN: 978-91-519-0399-6
Utkommer: sommaren 2019
Genre: Skönlitteratur 
Publiceras 26 augusti 2019

Malmö-författaren
Veronica Larsson

När Eva förlorar sin bästa vän i cancer och samtidigt närmar sig en 40-årskris kan livet inte bli mycket värre. Men när hon får i uppdrag att fullfölja Alisons sista vilja i New York tar livet en oväntad vändning. Nils och barnen får stanna hemma i Sverige medan Eva reser i väg på egen hand och checkar in på The Plaza. Av en händelse uppgraderas hon till Fitzgeraldsviten med privat butler. Med ens förvandlas helgen till en kedja av händelser som utmanar Evas hjärta. Parallellt med händelseförloppet i New York följer vi Eva och Alisons gripande resa genom livet tills dess att de måste ta ett sista farväl.

Hjärtan på tråd handlar om vänskap, kärlek och meningen med livet. Framför allt lär den oss att lyssna till sitt hjärta, följa sina drömmar och våga leva livet.

”En varm bok om vänskap att hitta sig själv och våga satsa på sin passion. Eva och Alison kommer stanna kvar i ditt hjärta långt efter att boken är utläst.”  Zellys bohylla

”Hjärtevärmande, välskrivet och ger mersmak! Ett nytt författarskap att följa!”  ”Kriss” Agnér, Spyglass text

”Med lätthet, spänning och ett stort djup målas livet i regnbågsfärgernas palett och bjuder in till eftertanke för egen del … Det sista penseldraget görs med stor omsorg och ödmjukhet.”
Anneli Magnusson, ”Sveriges hetaste poet” och författare till Guldkorn från universum