Våra övriga titlar

”Adrians skafferi” är den första svenska kokboken för barn och familj som medvetet lägger tyngdpunkten på ett personligt och genuint upplägg med ett tilltal och innehåll som är anpassat för både vuxna och barn. Den exklusiva boken omfattar 50 recept; klassisk husmanskost och spännande delikatesser enligt steg-för-steg anvisningar en liten kock med stor aptit. 

Pris till Malmöförfattare. Priset delades ut av Carl Jan Grankvist med motiveringen:
”Veronica är Adrians mamma och tillsammans visar de att läsandet och lagandet efter recept tränar läsförståelsen, ger kreativitet, glädje, gemenskap – och god mat.” 
Som vinnande bidrag nomineras nu ”Adrians skafferi – familjens kokbok” till Gourmand World Cookbook Awards.

Adrians skafferi – familjens kokbok är fotograferad av Veronica Larsson. För formgivning och illustrationer står Tomas Dahlgren. 

Uppföljaren till prisbelönade succé-kokboken för barn 

Veronica Larsson har gjort ännu en kvalitetskokbok för barn där familjen tillbringar tid i köket. Tillsammans med sin son Adrian, har Veronica gjort en inspirerande bok full med goda bakverk.

”Adrians skafferi – familjens bakbok” är en bok för barn med underbara bilder och tydliga anvisningar. En bok som skapats med själ och hjärta.  

Barnen får lära sig att baka allt från klassiska småkakor till till 6-lager-chokladtårta och godbitar som snickers. 

Veronica Larsson är född 1976 och har en bakgrund som fotomodell i New York. Hon bor i Malmö med sin man och son. Hon har skrivit den prisbelönade ”Adrians skafferi – familjens kokbok” och debuterar inom kort med en skönlitterär roman.